Elektriker i Hägersten

Vi är din elektriker i Hägersten

När det gäller elarbeten är det alltid bäst att överlåta det till ett proffs. Om du bor i Hägersten och behöver en elektriker bör du därför ringa oss. Vi är ett team av erfarna och högkvalificerade elektriker som är dedikerade till att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi finns alltid på plats för att svara på dina frågor och vi ser till att ditt elarbete utförs enligt högsta möjliga standard. Oavsett om du behöver en ny elcentral installerat eller om du behöver en laddbox. Tveka inte att ringa oss nästa gång du behöver en elektriker i Hägersten.

 
Ett urval av tjänster vi kan hjälpa dig med:
 • Belysning – inomhus och utomhus.
 • Köks- och badrumsinstallationer.
 • Laddbox eller laddstolpe.
 • Byte av elcentral.
 • Golvvärme och termostat.
 •  Nybyggnation 
 • Om- och tillbyggnad för kontor, butiker, industrier och andra offentliga miljöer
 • Renovering
 • Service och felsökningar – felsöker och reparerar bland annat värme och kyla samt belysningsanläggningar
 • Data- och teleinstallation
 • Fastighetsnät data – Installation av industrimaskiner etc
 • Fastighetsservice

Går du i tankarna att anlita en elektriker?

Ring oss eller fyll i vårt formulär där du låter oss ta ett förutsättningslöst möte angående ditt problem!

elektriker-kontaktaoss
elektriker-hägersten

Alla typer av jobb

Vi erbjuder en rad olika typer av tjänster inom elinstallation allt från totalentreprenad, service och jour dygnet runt! Vi arbetar både mot företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Inga projekt för stora eller för små för oss på Elstrax! Du är alltiv varmt välkommen att kontakta din lokala elektriker i Söderort.

Vi är din lokala elektriker
i Hägersten

Om du är i behov av en elektriker i Hägersten behöver du inte leta längre än till oss! Vi är experter när det gäller elinstallationer och vi är alltid redo att hjälpa till. Från att koppla in nya uttag till att installera armaturer ser vi till att ditt hem uppfyller kraven och ser bra ut. Vi är också alltid tillgängliga för akuta reparationer, så tveka inte att ringa oss om du behöver oss. Vi vet att det kan vara jobbigt att hantera elektriska problem, men vi ser till att processen blir så smidig och stressfri som möjligt. Så om du är i behov av en elektriker i Hägersten, ring oss idag!

elektriker-i-hägersten
jour-elektriker

Varför ska du välja oss?

Vi på Elstrax i Söderort är din lokala elektriker, vårt mål med vårt företag är alltid sätta kunden i fokus. Nöjda kunder utgör hjärtat i vårt företag, speciellt alla våra kunder i Söderort. Hägersten är en livlig kommun och med det följer en hel del elarbeten som behöver göras. Från nybyggnation till gamla reparationsarbeten, våra elektriker är här för att hjälpa till. Vi har en bred erfarenhet och är utrustade för att klara av alla typer av jobb. Inget jobb är för stort eller litet för oss! Ring oss idag och låt oss hjälpa dig med alla dina elbehov.

Boka elektriker i Hägersten

Om ditt elsystem är trasigt kan det vara dags att kalla på en elektriker. Här i Hägersten har vi turen att ha tillgång till några av de bästa elektrikerna i branschen. Oavsett om du behöver en enkel reparation eller en komplett omkoppling, så kommer våra experter att få jobbet gjort på rätt sätt. Så varför vänta? Om ditt elsystem behöver lite uppmärksamhet, boka en elektriker redan idag.

Funderar du på att skaffa en elbil?

Vi på Elstrax i Söderort installerar laddboxar och laddstolpar för dig som har en elbil eller funderar på att skaffa en elbil. Idag blir det mer och mer vanligare att skaffa en elbil, att ha en laddstation hemma är ett perfekt sätt att ha koll så att bilen är full laddad dygnet runt. Kontakta din lokala elektriker i Hägersten för att få en laddstolpe eller laddbox installerad hemma hos dig!