Om oss

ELSTRAX - Din elektriker i Söderort

Välkommen till oss på Elstrax! Vi använder alltid de senaste arbetsmetoderna och håller oss uppdaterade genom kurser samt utveckla arbetet utifrån den produktutveckling som sker inom verktygssidan och programvaror. Vi är stolta över att kunna erbjuda vår expertis baserat på certifierade elektriker som har många års erfarenhet av sitt yrke. Du kan alltid lita på att vi utför vårt arbete med högsta kvalitet på ett professionellt sätt och dessutom enligt svensk standard.

Går du i tankarna att anlita en elektriker?

Kunden i fokus

Vi gläder oss åt alla kunder som stadigt kommer tillbaka till oss med fler uppdrag – det får oss att trivas extra mycket med vårt jobb! Självklart ser vi fram emot fler återkommande kunder, så tveka inte att kontakta din självklara elektriker i Söderort med dina frågor eller projekt. Här hjälper vi dig alltid på ett snabbt och professionellt sätt!

 

Vi består utav 15st erfarna elektriker och är tillgängliga för utlåning/ uthyrning till era projekt runtom i Stockholmsregionen, Uppland samt Västmanland och Södermanland. Våra uppdragsgivare är främst större elfirmor , fastighetsförvaltare, byggföretag, industri- företag och privatpersoner.